„Бон Апети“ отново на екран - по 24kitchen

14 септември 2018 | 16:07 Дачев
Популярната българска продукция с Лора и Стоян тръгва през ноември
 
Нова доза кулинарни вдъхновения от България ще радват зрителите на  24KITCHEN в още 7 балкански територии, където каналът се разпространява. Кулинарните експерти и водещи на предаването Лора Найденова и Стоян Сейменски ще продължат да споделят разнообразни вкусове и рецепти с любителите на домашно приготвената храна. 
 
„За нас, като професионалисти, е голяма чест „Бон Апети” да се излъчва по  специализиран кулинарен канал, чиито лица са едни от най-популярните световни готвачи ” - казва Стоян Сейменски. 
 
Лора и Стоян стават телевизионен екип още през 2011 година.  Имат зад гърба си над 1800 заснети епизода, а заедно са показали на българските зрители повече от 5 000 вдъхновяващи рецепти и вълнуващи вкусови комбинации. Последното им издание бе на 7 септември 2018 г. по NOVA.
 
„Ако някой реши да готви всеки ден по една от рецептите, които сме излъчили до момента, ще му трябват около 13 години, за да опита да приготви всички” – споделя шеговито Лора.
 
* * * * * * *
 
Тази седмица - в понеделник, 10 септември - по 24ITCHEN вече стартира и новото локално предаване „Нещо сладко с Павел Павлов“. То се продуцира от същия продуцент ("Бон Нет") и любителите на десертите могат да го гледат всеки ден от 14 и от 22 часа. 
 
Като част от фестивала “Mood for Food” шеф Павлов ще приготви на живо в Пловдив един от любимите си десерти - в събота на 15 септември от 17 часа на площад „Централен“.

* * * * * * *

 За Лора Найденова:
 
Тя е на 30 години, зодия Стрелец, родена е в София. Завършва Софийската професионална гимназия по туризъм, а по-късно специализира във Франция, Италия, Германия и Испания. Работила е за веригата за управление на хотели и ресторанти “Fair Play International“ и като заместник-главен готвач в семейния ресторант “Flowers”.
 
За Стоян Сейменски:
 
Той е на 37 години, зодия Скорпион, роден е в Пловдив, където учи компютърни технологии в Техническия колеж „Джон Атанасов“, а по-късно постъпва в Университета по хранителни технологии. Бивш футболист на ПФК „Ботев Пловдив“, а любовта си към кулинарията открива в САЩ. Занимава се професионално с готвене от 13 години. Работил е в „Американ Хаус“ в „Кемпински Хотел Зографски“, бил е главен готвач в ресторант “Пастарито” и във веригата “Фенси”.

24KITCHEN е телевизионен проект на FOX Networks Group в Европа - създаден, за да отговори на нарастващия интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на приоритетно място качеството на продуктите и да гледат кулинарни предавания по телевизията. Програмите показват свежи продукти, здравословна обработка и разумно хранене, а готвачите на канала са сред най-популярните световни и местни имена. Те предлагат важни и любопитни факти за храненето, вкусни съставки, аромати и комбинации от цял свят и най-доброто от местната традиция.



ИЗБРАНО