bTV снима нов сериал: „Слънчев бряг“

14 септември 2018 | 11:37 Дачев
Красиво и модерно морско приключение в романтичната комедия
 
bTV и изпълнителният продуцент„Междинна станция“ започнаха работа по новия български сериал на телевизията, в който главен персонаж е знаковият морски курорт „Слънчев бряг“. 
Новината бе обявена от главния изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала на голямото парти снощи край НДК, на което медийната група отпразнува старта на есенния ТВ сезон заедно с близо 2000 поканени партньори, журналисти и лицата от ефира. 
 
Ф. Скала:
Щастлив съм да съобщя, че вече работим по следващия ни първокласен проект в областта на телевизионното кино – романтичната комедия „Слънчев бряг“, с участието на някои от най-любимите български актьори, познати от ефира на bTV. Зрителите ни могат да очакват още една висококачествена локална продукция.“
 
„Слънчев бряг“ е предназначен за седмично излъчване в ефир плюс онлайн стрийминг. Снимките вече са в ход, участват млади звезди на българското "телевизионно кино", станали любимци на публиката с първите оригинални сериали на bTV.
Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова и други са сред талантите, които ще си партнират с големи имена от различни поколения артисти, за да представят вълнуващи истории от живота в морския курорт. 
 
„Слънчев бряг“ ще пренесе зрителите и онлайн потребителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации. Сериалът ще повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.
 
Режисьор е младият талант Димитър Димитров, който е работил по успешни български филми ("Събирач на трупове" 2015 г., късометражни ленти) и е преподавател по режисура в НАТФИЗ.


ИЗБРАНО