Премиерен индийски сериал по Diema Family

13 септември 2018 | 11:57 Дачев
Романтичната приказка за първата любов от пръв поглед „Слънце и Луна“ ("Aur Pyaar Ho Gaya", 2014 г.) започва на 18 септември 2018, вторник, от 20.00 ч.
 
Новата история ще вълнува зрителите пред малкия екран всяка делнична вечер от 20.00 ч. Разнообразието от чувства и емоции между двама души са водещи в сюжетната линия на сериала, който ще погледне на любовта от съвсем различен ъгъл. В основата е идеята, че не човекът открива любовта, а любовта - човека. 
 
По какъв начин ще се случи всичко и ще успеят ли да я задържат главните герои? Отговорите ще бъдат разкрити с епизодите на премиерния индийски сериал по Diema Family „Слънце и Луна“.
 
Пресъздаването на това любовно пътешествие е поверено на майстора-разказвач Раджан Шахи, който е един от създателите на поредицата. Сериалът проследява историята на жизнерадостно момиче на име Авни, което ще се опита да прекоси начертаните от семейството и традициите граници, за да се наслади на живота, отдавайки се на любовта. Ролята на чувствителната и енергична Авни се изпълнява от актрисата Канчи Сингх, познатата от редица индийски сериали- един от тях е “Ритъмът на мечтите“, чийто финал зрителите ще могат да проследят на 17 септември, ден преди старта на “Слънце и Луна”.
 
Човекът, който ще преобърне целия свят на Авни, е младият помощник на нейния баща - Радж. В неговия образ ще влезе амбициозният Мишкат Варма, който, за разлика от много свои съвременници, още от дете мечтае да стане известен актьор. Тази негова мечта се сбъдва с участието му в романтичния нов сериал. 
 
„Много сме щастливи, че Канчи изпълнява ролята на Авни, а Мишкат – на Радж. Имахме нужда от свежо младо лице и Канчи бе идеалният избор. Мишкат е с нетипична красота и харизма и скоро ще се превърне в най-новия хит в индустрията", споделя в интервю продуцентът и автор на поредицата Раджан Шахи.
 


ИЗБРАНО