Впечатляващи кадри на старта на ”Откраднат живот” довечера

11 септември 2018 | 10:31 Дачев
За първи път зрителите ще видят епизод, сниман изцяло в Германия
 
На 11 септември точно в 20:00 ч. стартът на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" по NOVA ще предложи един от шедьоврите на поредицата, който показва майсторство в кинематографията и създаването на истории. 
 
Още в първи епизод от шести сезон на българския медицински сериал, зрителите ще видят новите герои в лицето на Владо Карамазов, Владо Пенев, Ана Пападопулу и завръщането на обичания Юлиан Вергов. Като специален гост в епизода ще се появи и актьорът Димитър Баненкин.
 
Стартът на шести сезон ще представи сцени от ключови локации в Германия, а в центъра на събитията ще бъде животът на доцент Банков в Германия и възстановяването на събудилата се от кома Ева /съпруга на Банков/. Динамичните отношения между четиримата ще се завъртят още със събуждането на Ева и последвалите събития. 
 
Историята на Христо Карагьозов /Владо Карамазов/ ще започне по необичаен начин, а в ескалацията на гнева на пътя му ще застанат именно доцент Банков и професор Цонев /Владо Пенев/.
 
Междувременно ще настъпят промени в отношенията на семейство Мазови, а Ина и Борис ще трябва да се справят с нелеки обстоятелства в личния си живот. Предстои да разберем какво ще се случи с доцент Захариев и доктор Стилянова, какво ще поднесе бъдещето на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“.

* * * * * * *

В този сезон ще се изследва анатомията на гнева. Още в първи епизод пътищата на тримата главни герои ще се пресекат. Героят на Владо Пенев – професор Цонев, е баща на Ева (Ани Папапдопулу) и нов директор на болницата. Той бързо ще влезе в сблъсък с доцент Банков. Докато Банков се прибира от Германия, буквално ще се натъкне на героя на Владо Карамазов, когото зрителите ще видят в улични боеве...
 
„Едно събитие преобръща целия живот на героя ми, който започва да търси реванш“, разказа Владо Карамазов, загатвайки, че Христо Карагьозов е лекар с отнети права. Именно срещата му със завърналия се доцент Банков ще го отведе в МБАЛ „Св. Кирил“.
 
Гневът ще се окаже водещата и най-слабата страна на лекарите, които ще превъзмогват себе си в името на призванието. 
 
* * * * * * *
 
Сериалът бе номиниран измежду 22 продукции на тв фестивала Mediamixx, който се провежда в Солун.
 
„Откраднат живот“ се класира в топ 3 в категория „Най-добър сценарий“ и ще се бори с продукции като "Берлински Вавилон" /Германия, излъчен у нас от HBO/ и "Raven" /Полша/.


ИЗБРАНО