„Карбовски: Втори план“ с нови колоритни персонажи в събота

7 септември 2018 | 11:15 Дачев
В първия епизод на сезон 3 на предаването, космонавт, подводничар и граничар ще разкажат за изчезващите професии у нас
 
„Карбовски: Втори план“ се завръща в ефир от 8 септември 2018 г. Авторът и водещ на предаването Мартин Карбовски започва есенния телевизионен сезон с отговор на въпроса, какви няма да станат децата в България, когато пораснат.
 
Космонавт, подводничар и граничар ще разкажат за важността на изчезващите професии у нас и за надеждата някой ден България отново да бъде космическа сила – в събота от 18 часа по bTV
 
* * * * * * *
 
„Кому са потрябвали космонавти, ще попитате... И ще сте прави – космонавти днес не трябват на България. Но създадохме този проект, за да се замислите защо именно тези професии бяха заличени. И не, не е заради технологиите!”, казва Карбовски за предстоящото издание.
 
Екипът на предаването всяка събота ще представя колоритни персонажи и разнообразни социални проекти. От Лили Иванова до звездата на миналия сезон Чобан Тома. От бягство в затвора и една от най-интересните любовни истории, за които сме чували в България, до ничиите деца, оставени на произвола. 
 
* * * * * * *
 
През новия сезон Мартин Карбовски ще стартира и специален проект, който ще насочи вниманието към един от най-належащите и съвременни проблеми, които пряко влияят върху качеството на живот на българите – грамотността. 


ИЗБРАНО