„На кафе“ с нова концепция за сезон 15

6 септември 2018 | 11:03 Дачев
Този понеделник, 10 септември 2018 г., в  9.30 ч. в ефира на NOVA с 15-и сезон се завръща лайфстайл предаването „На кафе“.
 
От телевизията съобщават, че концепцията му е изцяло нова, макар да не дават повече информация за това. Вероятно предаването ще има много нови рубрики и ще е с променена визия.
Токшоуто ще запази своя позитивен заряд, вдъхновяващите истории - и много екранни забавления, а водещата Гала е подготвила изненади за зрителите си.
 
Във фейсбук-страницата на предаването бепубликувано и промо видео, от което става ясно, че ководещ ще бъде и Ева Веселинова. Чаровната разследваща репортерка от "Господари на ефира" ще продължава да разкрива абсурди от различно естество и в късното шоу на Халваджиян.

Сред водещите на други рубрики е 28-годишният поет Илиян Любомиров, както и бившият оперен певец Юлиян Константинов (познат от шоуто на Old School Productions "Аз обичам България" до средата на април 2017 г.). Предполага се, че ще останат репортажите и астрологичните интервюта на репортерката на предаването Ваня Колева.
 
Предаването вече разполага с още половин час, до 12 ч., а кулинарното шоу "Бон Апети" (досега вървеше от 11:30 до 12 ч.) с Лора Найденова и Стоян Сейменски пада от ефир този петък, 7 септември, след 8 сезона. 
Първите му четири сезона бяха по Нова телевизия от април 2011 г., през 2014 г. вървя 5 месеца по bTV и 3 месеца по bTV Lady, след което от септември 2014 г. се завърна в Нова. Продуцентите на предаването („Бон Нет“) стартират ново шоу, специализирано в десертите, по канала на Fox "24kitchen" - „Нещо сладко с Павел Павлов“ също от 20 септември 2018, като споразумението е за 20 половинчасови епизода.


ИЗБРАНО