„Трудни за убиване“ от петък по Discovery Channel

4 септември 2018 | 12:25 Дачев
Непознатите герои сред обикновените работници
 
Вместо „Мръсна работа“, Дискавъри поднася опасна работа... Тим Кенеди е издръжлив човек – активен, квалифициран за рейнджър, Зелените барети и Специалните сили, които са били на мисии в Ирак, Афганистан и други места по целия свят. Въпреки класирането му в топ 5 на професионалните ММА бойци, той е отдаден на ценностите, свързани с упоритата работа и смирението. 
 
Сега е готов да се справи с някои от най-трудните професии, като рискува живота си, за да обърне внимание на непознатите герои сред обикновените американски работници. 
 
Неговото приключение тръгва в риалити поредицата „Трудни за убиване“ ("Hard to Kill") от петък, 7 септември 2018 от 21:00 ч. по  Discovery Channel.
 
Вижте видео анонс (дублиран на български език).
 
* * * * * * *
 
Всеки ден има безброй мъже и жени в САЩ, които се заемат с най-рискованите и екстремни професии, които някой може да си представи. Тим е готов да влезе в техните обувки. Независимо дали задейства лавини с помощта на експлозиви, защитава каубой от 900-килограмов бик или пътува до пустинята Мохаве, за да промени границите на модерните полети, Тим работи с експерти във всяка област, за да научи колко отдаденост и усилена работа са необходими, за да извършваш едни от най-опасните работи в света където една грешка може да се окаже смъртоносна. 
 
В края на всяко обучение Тим ще постави уменията, които е научил, на тест, за да провери дали наистина притежава това, което е необходимо, за да извършва работата на героите, които го правят всеки ден. Без значение от резултата, Тим определно ще си тръгне с по-голямо уважение към хората, които преминават собствените си граници и поставят живота си на риск. 
 
„Трудни за убиване“ е продуцирано за Discovery от Karga 7 Pictures, изпълнителни продуценти са Сара Уетърби, Емре Сахин, Кели Макферсън, Джейсън Уолф и Крис Брей.
За "Discovery Channel" продуцент е Ръс Маккаръл. 


ИЗБРАНО