Трейлър на ”Истински детектив” сезон 3

27 август 2018 | 14:06 Дачев
Във вчерашния неделен ден HBO България публикува първия тийзър-трейлър на дългоочаквания трети сезон на криминалната мистъри драма "Истински детектив" ("True Detective"). Първите два сезона бяха излъчени у нас съответно от януари 2014 г. и юни 2015 г.

Третият сезон тръгва през януари 2019 г. - вижте трейлъра (0:58 мин., субтитриран на български език).

Първа информация за продължението се появи още преди година, когато бе оповестено, че в главната роля ще влезе носителят на "Оскар" Махършала Али ("Лунна светлина"). Режисурата на първите два епизода е поверена на известния повече като оператор Джереми Солние, носителят на "Еми" Даниел Сакхайм прави еп. 3, създателят на поредицата Ник Пицолато е режисьор на останалите и главен сценарист. Али ще се превъплъти в Уейн Хейс - щатски детектив от северозападен Арканзас, а историята ще разкаже за страховито престъпление в Озаркските планини в Мисури - мистерия, която се развива десетилетия наред и е показана в три различни периода от време.

Актьорският състав на сезона постепенно се попълни с имена като Стивън Дорф (със злодейска роля в "Блейд" 1998 г.), който ще се превъплъти в Роланд Уест - партньор на героя на Махършала Али; английската актриса с нигерийска кръв Кармен Иджого (която скоро ще видим на кино във "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", а в сериала играе Амилия Риърдън - учителка, чиито две деца са изчезнали)Скут Макнеъри ("Арго", "478") и др.

Снимките на осемте епизода на сезона са приключили и в момента сериалът е на фаза постпродукция.


ИЗБРАНО