”Откраднат живот”-6 от 11 септември: Неда Спасова

25 август 2018 | 13:36 Дачев
Актрисата Неда Спасова ще влезе в ролята на необикновената Кая
 
Шести сезон на успешния български медицински сериал „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще постави начало на 11 септември от 20:00 ч. в ефира на NOVA. 
 
Наред с любимите звезди, зрителите ще проследят и нови истории в спешното отделение с участието на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу. 
 
Към новите лица ще се присъедини и 26-годишната обещаваща актриса Неда Спасова, която кинозрителите познават от филма „Дамасцена“ (2017 г.), а театралните зрители - от 7 спектакъла, вкл. три в театър "София" от началото на тази година.
 
 „Моята героиня се казва Кая Райкова. Името й означва силен и устояващ на трудности човек. Тя ще се изправи пред много ситуации и ще се справи с много неща. В началото зрителите ще се чудят защо повдението й е толкова странно, но в последствие ще разберат и каква причина се крие“, разказва Неда по време на снимките на новите епизоди на сериала.
 
На тази болница се случи какво ли не - крайно време е и ние да се разгневим!“, загатва Емил Марков, чийто герой (доцент Захариев) е бивш директор на МБАЛ „Св. Кирил“. 
 
Трудности в баланса между професията и грижите за детето ще има доктор Хинова, сподели актрисата Деси Бакърджиева, която допълва, че ще има промени в живота на много от героите. 
 


ИЗБРАНО