Предавания за оръжията и лова по Outdoor Channel

19 август 2018 | 09:56 Дачев
Селекция от програми по канала за дейности на открито, от 3 до 28 септември 2018 г., 20:30 - 22:00 ч.
 
Подборът включва:
 
GUN STORIES
С водещ - актьорът и запален любител на оръжията Джо Мантеня, “Gun Stories” запознава зрителите с историята на огнестрелните оръжия: от началото на проектирането им до използването им на полигона. 
 
С помощта на съвременна високоскоростна фотография, поредицата показва действието и ефективността на всяко оръжие – от класическите „Mauser“-и с ръчно зареждане до най-модерните огнестрелни оръжия, като Адаптивната бойна карабина (Adaptive Combat Rifle). В течение на сериала историци, стрелци, треньори и експерти от бранша  представят тези оръжия в техния исторически и социален контекст, което придава характер на уникална и изчерпателна историческа колекция от образци на бойни оръжия.

HOLLYWOOD WEAPONS
Кое е научен факт и кое – холивудска фантазия? 
 
Някои от най-страховитите сцени с оръжия от екшън филми на големия екран и по телевизията ще бъдат подложени на тест в “Hollywood Weapons” – оригинален сериал на Outdoor Channel. Бъдете с ветерана от Специалните сили на САЩ Тери Шаперт и с майстора на оръжия Лари Заноф, докато те използват опита на най-добрата компания за производство на бутафорни предмети и оръжия в Холивуд и разгадайте някои от най-впечатляващите екшън сцени в холивудската история.
 
SHOOTING GALLERY
Модерно телевизионно предаване за запалените стрелци – независимо дали са колекционери, състезатели, ловци или притежатели на оръжие за самоотбрана.
 
Всеки епизод е посветен на една тема, давайки на зрителя една наистина задълбочена представа и вълнуващо усещане за нея.
 


ИЗБРАНО