Руският сериал „Любимци“ от 24 август по bTV Comedy

16 август 2018 | 12:40 Дачев
Любовен триъгълник и много животни - всеки делничен ден от 23:00 ч.
 
Любовен триъгълник във ветеринарна клиника, странни персонажи и много животни има в новия руски сериал „Любимци“. Премиерните за България епизоди започват на 24 август 2018 г. (петък) и ще се излъчват всеки делничен ден от 23:00 ч. по bTV Comedy.
 
Историята
Младият, но много талантлив обещаващ анестезиолог Михаил Новиков е несправедливо лишен от дипломата си за доктор и от смисъла на живота си. Заедно с работата си, Миша е изоставен от съпругата си и от любимата си дъщеря, което предизвиква нервна криза. 
 
Един ден бившата му жена го навестява с претенцията за изплащане на издръжка, но и с една добра новина – той ще бъде назначен в частна ветеринарна клиника. Още в първия си работен ден д-р Новиков разбира къде е попадал, но вече е късно да си тръгне. Той успява да се сприятели с хората, но и да си създаде врагове, но най-важното е, че... се влюбва!
 
Интригата
Колегите-доктори от клиниката, Алиса и Стас, са бивша двойка. Стас обаче продължава да обича Алиса и решава да й предложи брак. Новият колега – Миша, също се влюбва в Алиса и започва съперничество за нейната ръка и сърце със Стас. В края на краищата, сърдечните проблеми намират решение, без да ощетяват опашатите пациенти… 
 
Георите
Михаил Новиков (в ролята – Михаил Башкатов, познат от четвъртия сезон на „Кухня“) не обича животните и не е подготвен да общува с тях. Много скоро той се потопява в света на ценителите на животни и разбира, че ветеринарите са хора със здрави нерви, чувство за хумор и умение да излизат от всяка ситуация. Разбира и друго – че с пернати, люспести и пълзящи пациенти може да се случи всичко.
 
Иванка е собственичката на клиниката. Тя е властна полякиня, която се отличава с ефектна външност и нестабилен характер, но обожава своята работа, екип и пациенти.
 
Любопитно 
Авторът на идеята за „Любимци“ е Николай Картозия, генерален директор на тв канала „Пятница“, който излъчва комедийната поредица. 
 
За заснемането на сериала са били необходими много животни, поради което е бил обявен кастинг в цяла Русия. Най-важен е бил изборът на маймуна. 
 


ИЗБРАНО