”Скъпи наследници” продължава от 17 септември

16 август 2018 | 11:39 Дачев
Иво Аръков, Китодар Тодоров и Михаил Билалов правят продължението на делничната мегапродукция „Скъпи наследници“ още по-динамично и интригуващо - от 17 септември, всеки делник от 18:00 часа по bTV и онлайн. Ще видим още 70 епизода, изпълнени с повече  страст и екшън.

Събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес. 
 
Колоритната фамилия Дочеви, която се бори за голямото наследство на своя патриарх, ще разкрие неочаквани тайни, ще премине през сериозни личностни трансформации и ще промени гледната точка на всеки към семейните ценности и традиции. Новите персонажи на Михаил Билалов, Иво Аръков, Китодар Тодоров, Ярослава Павлова, Нели Топалова, както и множеството гост звезди, ще поставят актуални социални въпроси с брилянтна актьорска игра и изключителна драматургична близост до нашия живот. 
 
Изненадващи обрати предстоят и за местните жители на Бели Вит. Романтика, мистика, нови възможности и тежки битки ще заплетат съдбите на млади и стари. А когато някои имат право на избор, а други не, развръзките са много. 

* * * * * * *
 
С първите 100 епизода, излъчени от януари до юни тази година, „Скъпи наследници“ се превърна във феномен, който промени начина, по който зрителите и онлайн потребителите консумират качествено телевизионно съдържание. Всеки месец продукцията беше сред най-гледаните ТВ програми в ефира и на платформата за отложено гледане btvplus.bg.


ИЗБРАНО