Синът на Кирил Господинов във ”Фамилно”

10 август 2018 | 12:39 Дачев
Баш майсторът (актьорът Кирил Господинов) прибрал изоставения си син след 5 месеца престой в „Майчин дом“
 
Синът на обичания артист, който ни напусна през 2003 г. - Николай, гостува във „Фамилно“, тази събота от 10:30 часа.
 
Защо Кирил Господинов, познат на зрителите от поредицата филми за Баш майстора, прибра сина си от „Майчин дом“ 5 месеца след раждането му и как семейната драма на актьора стига до Тодор Живков? Пред водещата Деляна Маринова-Джуджи, неговият син Николай Господинов разкрива, че веднага след раждането майка му го е изоставя в „Майчин дом“.  
 
„Кой знае как щеше да протече животът ми, ако бях израснал там“, споделя той в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Кирил Господинов прави няколко неуспешни опита да вземе сина си от родилното. На един от ежегодните концерти на Музикалната, Театралната и Художествената академия в София, актьорът бил водещ. След края на представлението, Кирил Господинов е поканен при Тодор Живков, който винаги присъствал на тези концерти. 
 
„Говорили за театър, за изкуство. И накрая Живков го попитал какво иска. „Искам да си взема сина“, отвърнал баща ми. И макар че е бил още студент и ходел във ВИТИЗ с обувките на майка си, въпреки че всяка сутрин ставал в 5 часа, за да пренася въглища в студентски стол – да изкарва пари за прехрана на семейството, баща ми ме взима и ме отглежда заедно с моята баба Елена“, разказва Николай Господинов. 


ИЗБРАНО