Владо Карамазов в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

9 август 2018 | 21:45 Дачев
Владимир Карамазов ще влезе в операционната на МБАЛ „Св. Кирил“ като едно от новите  попълнения на актьорския състав на сериала "Откраднат живот".
 
Участието си звездата обяви с видео на профило си във фейсбук, което се оказа голяма новина за феновете. „Персонажът ми е гневен за нещо в миналото, а в този сезон ще стане ясно и какво е то. Той е доста краен и изразходва гнева си в ситуации, които зрителите ще видят още в първи епизод“ - сподели актьорът в сутрешния блок "Здравей, България" по NOVA.
 
Христо Карагьозов ще провокира лекарския състав още с появата си в болницата, а разкриването на самоличността му ще изненада героите и зрителите. 
 
Заглавието на шести сезон, който зрителите ще видят от септември, е „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.
 
* * * * * * *
 
Владимир Карамазов е познат от десетки роли в театъра, киното и успешни сериали като „Дървото на живота“ и „Четвърта власт“. През годините той се изявява като водещ на телевизионни предавания и озвучава различни документални и анимационни филми. Зрителите  ще имат възможност да го видят и в криминалния сериал „Дяволското гърло“ по NOVA, заснет в Родопите с участието и на Теодора Духовникова. 
 
Тази есен "Откраднат живот" ще се завърне с нови попълнения в звездния каст като Владо Пенев, Ани Пападопулу, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов. Новите персонажи вещаят и промени в историите на останалите герои.


ИЗБРАНО