Нов сезон на VIP Brother през есента

1 август 2018 | 12:39 Дачев
"VIP Brother: Женско царство", Големият брат дава властта на нежния пол
 
Жените ще царуват в новия сезон на VIP Brother през есента на 2018 г. по NOVA. Известната къща отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина. 
 
Шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, се завръща в ефир, а темата „Женско царство“ обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите. 
 
Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено VIP Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.
 
Ще са подложени ли мъжете на тежки условия в Къщата? Ще има ли въобще мъже сред съквартирантите? Каква ще е волята на жените в най-известната къща? Как гледа Big Brother на идеята жените да управляват Къщата? Кои ще са цариците и ще имат ли царе до себе си? Ще има ли война между мъжете и жените? Кой ще надделее и кой е всъщност силният пол? Кои са звездните участници в новия сезон на шоуто?
 
Отговорите на всички тези въпроси ще разберем във "VIP Brother: Женско царство" тази есен по NOVA.


ИЗБРАНО