Емил Димитров-син и Воронов във ”Фамилно” през уикенда

27 юли 2018 | 11:36 Дачев
Спомени за златните години на българската естрада – „Фамилно“ среща зрителите със синовете на Емил Димитров и на Стефан Воронов
 
Този уикенд в семейното предаване на телевизия Bulgaria ON AIR гостуват синовете на двама изпълнители, останали в историята на българскатаa естрадна музика. В събота, 28 юли, Деляна Миринова-Джуджи ще срещне зрителите с Емил Димитров-син.
 
„Баща ми беше много откровен човек, без никакъв фалш, най-важното нещо за него беше музиката. Помагаше на всички и мразеше интригите“, разказва синът на Емил Димитров. Наследникът на легендарния изпълнител е категоричен, че баща му никога не е бил толерирана от властта. „Много от неговите песни бяха забранявани, променяни, имаше една комисия в радиото, която следеше за текстовете на песните“, разказва във „Фамилно“ Емил Димитров-син. 
 
В неделя, 29 юли, семейното предаване на Bulgaria ON AIR представя актьора Александър Воронов, син на певеца, актьор, спортист и художник - Стефан Воронов.
 
„Аз съм бил само на три години, когато баща ми е загинал в автомобилна катастрофа, на влизане в София след турне. Въпреки това имам ясни спомени за него“, разказва Александър Воронов.
 
В неделя „Фамилно“ ще запознае зрителите и с новата водеща на сутрешния блок „България сутрин“ – Петя Кертикова. Часове преди първия си ефир по Bulgaria ON AIR в понеделник, тя ще разкаже за предизвикателството да бъде водеща на сутрешен блок и ще издаде какви изненади е приготвил екипът на „България сутрин“.


ИЗБРАНО