Лятно турне със студио на открито на ”Тази сутрин”

22 юли 2018 | 10:44 Дачев
След изнесените студия на уикенд блока, от понеделник, 23 юли, и делничният сутрешен блок на bTV "Тази сутрин" тръгва на лятно турне  с актуалните теми по Черноморието и Северна България

Телевизионният екип ще направи студия на открито в последната седмица от месец юли, като водещият Антон Хекимян ще срещне зрителите с кметове, представители на бизнеса и творци. Акцентите - предизвикателства пред туристическия сезон, популярни местни и международно признати творци, дискусии по актуални въпроси, които касаят качеството на живота на хората в Слънчев бряг, Варна, Балчик, Велико Търново и Русе.

Началният час е 06:30, а точно в 09:30 ч. на 27 юли, петък, Хекимян излиза в отпуск. Негови заместници на стола на „Тази сутрин“ до старта на есенния сезон през септември ще бъдат Биляна Гавазова (подобно на миналата година) и Мария Цънцарова.

* * * * * * *

В разгара на туристическия сезон, „Тази сутрин“ подготвя ексклузивни разговори с бизнеса и местната власт, както и срещи с почиващите, за да представят на зрителите пълна и обективна картина за състоянието на бранша и актуалните предизвикателства пред него и гледната точка на потребителите.  
 
С характерната за предаването актуалност, студията се изнасят на открито в едни от най-популярните и обичани кътчета от България. Кметовете Иван Портних, Даниел Панов и Николай Ангелов ще отговарят на въпроси, свързани с проблемите на хората във Варна, Велико Търново и Балчик.

Сред актуалните гости на най-гледания сутрешен блок в България ще бъдат и Цветан Цветанов, Веселин Марешки, министър Николай Нанков, Крум Зарков и Весела Лечева.
 
В часовете след 9:00 сутринта на фокус са българската култура, традиции и дух.
По време на турнето Антон Хекимян ще срещне зрителите с творци от различни области на изкуството – Стефан Цанев и Доротея Тончева, музикални изпълнения на живо, историци, фолклорни, класически и популярни творци, художници, директори на културни институти и други.
 
Фейсбук-страницата на предаването ще показва бекстейдж кадри и любопитни моменти от пътуването на екипа. Сутрешният блок очаква и зрителски сигнали на платформата за потребителско съдържание „Аз, репортерът”. 


ИЗБРАНО