Индийска кухня с Гари Мейгън по 24kitchen през август

17 юли 2018 | 11:19 Дачев
Поредицата "Господари на вкуса с Гари Мейгън" (Masters of Taste with Gary Mehigan) тръгва на 2 август 2018 г. - четвъртък в 13:00 ч.
 
Гари Мейгън познава добрата храна. Този австралийски готвач, роден в Англия и обучен в „The Connaught“ в Лондон, е работил в някои от най-добрите заведения в Мелбърн, преди да отвори собствен ресторант в града. Той е и жури в „MasterChef Австралия“. 
 
В новото предаване на 24kitchen той се отправя към Индия заради любовта си към индийската кухня, а по време на пътуването ще приготви някои нови и цветни ястия. 
С отличителната си непринуденост и с хумористичния си подход, Гари се отправя на обиколка на едни от най-добрите ресторанти в Мумбай и Делхи, изучавайки смесицата от вкусове и разнообразните умения и съставки, използвани в модерната индийска кулинария. Той се среща и с някои от най-известните индийски готвачи, сред които са и Атул Кочар, Ранвеер Брар, Томас Закариас, и заедно с тях приготвя редица вкусни ястия. 
 
В края на всеки епизод Гари е в собствената си кухня и приготвя ново ястие, достойно за сервиране в ресторант, което зрителите могат да направят у дома. Всяко от тези ястия е вдъхновено от хората, които е срещнал и местата, които е посетил. 
 
Накрая ще подложи на тест вкуса на всяко от тях, като покани местен готвач, знаменитост или дори боливудска звезда, за да се насладят заедно на храната. 
 
* * * * * * *
 
Гари е един от готвачите в предаването „Уикенд по мъжки“ заедно с Маню Фидел („Вкуси света с Маню“, „Моята Франция с Маню Фидел“, „Уикенд по мъжки“) и Ейдриан Ричардсън („Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“).
 


ИЗБРАНО