Акцентите по FOX през август 2018

16 юли 2018 | 11:47 Дачев
През август по FOX предстоят три премиери: сезон 3 на криминалния "Куантико", сезон 4 на фантастиката "Последният човек на земята" и начало на комедийния сериал "От Ел Ей до Вегас" (LA to Vegas).
 
От 1 август, всяка сряда от 22:00 ч. е третият сезон "Куантико" с Приянка Чопра (като Алекс Париш) и Джейк Маклафлин (като Райън Буут).
Изминаха три години откакто американският герой Алекс Париш навлезе в опасните води на ЦРУ и постави живота си в опасност в името на държавата си. Преди това тя е живяла спокоен анонимен живот някъде в Италия, но е принудена да изостави идиличното си съществуване, когато Райън я убеждава да му помогне да спасят Шелби от известна търговка на оръжия, позната като Вдовицата, която я държи като заложник. В замяна на Шелби тя иска нещо, което само Алекс може да ѝ даде. Райън и Алекс наемат Оуен и Хари, за да им помогнат да спасят приятелката си и да победят злодея. Оуен включва в мисията и бившия агент Джоселин Търнър (Марли Матлин), която има собствено тъмно минало с Вдовицата. Бъдещето на тези хора се променя изцяло, когато решават да работят заедно като елитен специален отряд.
 
"Последният човек на земята" сез. 4 тръгва на 7 август - всеки вторник от 22 ч. по два половинчасови епизода.
 
Създаден от сценариста и продуцент Уил Форт и режисьорите и продуценти Кристофър Милър и Фил Лорд, това е комедия за живота и приключенията на обикновен човек, който случайно става последната надежда на човечеството. След като смъртоносен вирус помита планетата през 2020 г., на Земята остава само един човек - Тенди / или Фил Милър (Уил Форт). След като вече е обиколил страната в търсене на други оживели, той се връща в родния си град Тъксън, където бавно, но сигурно група оцелели го намират. В предстоящия четвърти сезон те все още пребивават в безлюдния свят след заразата и отплават към Мексико, за да избегнат ядрено въздействие. Лодката, в която никой не знае как се гребе, става по-претъпкана от очакваното, когато Памела (гост-звездата Кристен Уиг) и кучето ѝ Джереми се качват на борда.
 
Премиерният "От Ел Ей до Вегас" започва на 25 август и ще върви в събота и неделя от 21:30 ч. (половинчасови епизоди)
 
Създаден от изпълнителните продуценти Уил Феръл и Стив Левитан, сериалът разказва за работата на авиоекипаж и ексцентричните пътници, които всеки уикенд си взимат двупосочен билет от Лос Анджелис до Лас Вегас с една единствена цел – да се върнат с печалба. 
Няма да липсва турбуленция, но тази необикновена група очарователно недодялани мечтатели от непознати ще се превърнат в подкрепящо се, нестандартно семейство… е, поне от петък до неделя. Участват Ким Матула, Ед Уийкс, Нейтън Лий Греъм и Оливия Маклин, а също така Питър Стормеър и номинираният за „Еми“ и носител на „Златен глобус“ Дилън Макдърмът.


ИЗБРАНО