Изнесено студио на BOA от стадион ”Юнак” в неделя - фен зона

13 юли 2018 | 13:43 Дачев
Bulgaria ON AIR ни пренася на финала на Световното първенство по футбол с вълнуващо изнесено студио от най-голямата фен зона за Мондиала у нас - специалното издание на "Спортът ON AIR" започва веднага след централните вечерни новини на 15 юли и ще се излъчва пряко от стадион „Юнак“ в София.
 
Централната емисия спортни новини ще бъде посветена на футболното събитие, като екипът на Спортът ON AIR (част от "Новините ON AIR") ще предава от специално студио в най-голямата фен зона за Мондиал '2018 в София. Студиото започва веднага след новинарската емисия и прогнозата за времето, т.е. около 18:45 ч. - преди сериала в 19 ч.
 
Финалът на шампионата в Москва започва в 18 часа българско лятно часово време, а малко по-късно Александър Рангелов и Велислава Миланова ще пренесат зрителите към най-любопитните моменти от първата част на мача.
По време на специалната емисия, зрителите ще чуят и анализ на Световното от водеща футболна личност у нас. Коя е тя – екипът на "Спортът ON AIR" ще разкрие в неделя, малко преди старта на изнесеното студио, по време на самите новини преди него - чрез включване от стадиона.
 
Изпълнителният продуцент на "Спортът ON AIR" Ваня Симонска заявява:
„Футболът е страст и магия. А по време на световни финали, този спорт завладява всички ни. Дори онези, които не са върли запалянковци, в последния ден на Мондиала се интересуват кой ще вдигне Купата. 
 
Затова ние от Спортът ON AIR ще предложим на нашите зрители един различен поглед към Световното първенство!“
 


ИЗБРАНО