National Geographic през август 2018

12 юли 2018 | 18:18 Дачев
Два са основните акценти в програмата на National Geographic през идния август - "Пресушаване на океана" (Drain the Oceans) и сезон 6 на поредицата "Теория на глупостта" (Science of Stupid)
 
"Пресушаване на океана" тръгва на 5 август, неделя в 22 ч. и съдържа 10 едночасови епизода. Стигаме до дъното на океаните, за да ни се разкрият дълбоко скрити тайни и изгубени светове - чрез последно поколение техника, спираща дъха фотография и анализи от едни от най-добрите морски археолози. 
 
Предаването разкрива поразителни нови детайли за славното минало на човешката цивилизация и дълбоката история на планетата Земя, като показва потънали градове, останки от кораби и удивителните природни чудеса на дълбините.
 
"Теория на глупостта" сезон 6 има 20 половинчасови епизода и започва на 8 август, сряда също в 22 ч.
 
Далас Кембъл ще ни покаже нови премеждия на безстрашни и дръзки хора от цял свят, като чрез специално създадени анимации и кадри на забавен каданс научно обяснява защо те са се провалили. 
 
Всяка седмица ще видим между 40 и 50 клипа на злополуки - обикновени хора, които правят необикновени грешки и си понасят последствията. 


ИЗБРАНО