Интервю със Сергей Белоусов в ”UpDate”, събота вечер

6 юли 2018 | 13:27 Дачев
Как се управлява IT империя за милиард долари - в специално интервю със Сергей Белоусов в UpDate, тази събота от 19:30 часа по Bloomberg TV Bulgaria
 
Съоснователят и главен изпълнителен директор на Acronis разказа пред телевизията за инвестициите на компанията в България. Как се преминава от продажба на обувки в бившия Съветски съюз до оглавяване на IT империя? Сергей Белоусов е съосновател и главен изпълнителен директор.
В специалното интервю роденият в Русия сериен предприемач, инвеститор, визионер и лектор ще разкаже от първо лице за инвестициите на компанията му в страната ни.
 
Състоянието на Белоусов се оценява на около 600 млн. долара. 46-годишният милионер, който живее в Сингапур, оглавява глобална компания, която се занимава със защита на личните данни. Той е и старши партньор в Runa Capital - инвестиционен фонд, насочен към технологиите. 
 
Какво мисли Белоусов за скандала с данните на Facebook, колко и какви нови работни места ще открие Acronis в София и какви други планове за България има той, ще видим в разговора утре.


ИЗБРАНО