Мис България-Свят в ”Черешката на тортата”

6 юли 2018 | 11:33 Дачев
На старта на шоуто в понеделник, 9 юли 2018 от 20:00 ч., застава Мис България-Свят Вероника Стефанова.

Нежната красавица се бори за короната в кухнята с изобилие от кулинарни изкушения. Претендентката за отличие изненадва гостите си с богато меню. Две салати с екзотичен дресинг, две предястия, забележително презентирано основно ястие и три десерта очакват участниците. Вечерта на Мис Вероника Стефанова е изпълнена с приятни разговори, шеги и богата гама от изненади.
Втори домакин в новата кулинарна седмица е бившият синоптик Божана Филипова.
За слънчевите прогнози в кухнята Божана подготвя семпло 4-степенно меню. Дъждът от кулинарни изкушения се състои от свежа пролетна салата, две разядки, основно ястие гарнирано с чия и арменски десерт. Участниците се наслаждават на вкусни ястия, ведра атмосфера, а изненадата представя новото амплоа на домакинята. 
 
Острието на „Господари на ефира“ Влади Василев е третият домакин следващата седмица. 
Човекът, който раздава златни статуетки, се конкурира за отличие в кухнята с бързи и лесни рецепти. За своята вечер той подготвя две салати, предястие с канапе от френски сирена, основно ястие, гарнирано със салата „Барбекю“ и авторски десерт. Влади посреща гостите си с първата част от изненадата, което гарантира доброто им настроение до края на вечерта.
 
В четвъртък капитан на отбора в кухнята е футболистът Благой Георгиев
За да отбележи победен гол в кулинарията, младият талант приготвя меню, вдъхновено от Русия. Гостите се наслаждават на традиционни руски предястия и салата, разядка с израелски корени, кавказко основно ястие и ефирен десерт с касис. Вечерта на Благо е изпълнена с шеги, закачки и музикални изненади.
 
Кулинарният конкурс се закрива от слънчевото момиче, водещата на прогнозата за времето на NOVA Нора Шопова.
Панагюрското съкровище подготвя традиционно българско меню. Блюдата, които галят небцето на участниците, са пълнени домати, панагюрска питка и колбаси, разядки, местен специалитет, две основни ястия и пухкав десерт с печени ябълки. За своите гости домакинята подготвя индивидуални възрожденски подаръци и пъстър народен спектакъл.
 


ИЗБРАНО