Cartoon Network започва работа по сериала Elliott From Earth

4 юли 2018 | 12:00 Дачев
Нова поредица от екипа, създател на хитовия сериал „Невероятният свят на Гъмбол
 
Cartoon Network даде зелена светлина ("All-Clear") на изцяло новия сериал „Elliott From Earth“ ("Елиът от Земята"). Той е във формат 20 епизода по 11 минути - анимационен  научнофантастичен сериал, който има за цел да внася уникално забавно и добросърдечно изживяване в ежедневието на децата, независимо на коя планета се намират.
 
Елиът е човешко момче, което живее на космически кораб, пълен с извънземни от всички части на Вселената. Това е разказ за начина, по който откриваме мястото си в света, дори то да се окаже в Космоса. О, да, има и динозавър...
 
Началото на работата по продукцията е насрочено за септември 2018 г. 

* * * * * * *
 
Създател на новия сериал е Гийом Касуто (Guillaume Cassuto) – бивш сценарист и ръководител на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол“. Той ще бъде подкрепен от артистичния екип от сценаристи и редактори на Гъмбол, които са на линия да вдъхнат живот и на това шоу. 
 
Гийом Касуто е френски специалист по компютърно-генерирани образи, завършил през 2007 г. известния университет във Валансиен, Франция и живеещ в Лондон, където работи за Turner Broadcasting System.
Той споделя:
 
Историята на Елиът съзрява в мен от доста време. И всичките различни роли, с които съм се занимавал в Гъмбол, ми предоставят уникален поглед над това как точно да бъде вдъхнат живот на подобен проект. Аз съм изключително развълнуван да имам възможността да представя Елиът на света и съм много горд, че имам този невероятен отбор, който да сподели изживяването с мен. 
 
Надявам се, че децата и любителите на анимацията из цялата Вселена ще заобичат Елиът толкова, колкото и ние го обичаме!


ИЗБРАНО