„Живот в чужбина“ по Fine Living

29 юни 2018 | 11:37 Дачев
Премиери по тв канала "Fine Living" през юли 2018 г.:
 
„Живот в чужбина“ ("Living Abroad") - по два епизода
- всяка събота в 22:00 часа
 
Някога мислили ли сте да си опаковате багажа и да се преместите в друга страна? В „Живот в чужбина“, водещата Чи-Лан Лю се среща с американски семейства, които са направили точно това.
 
Ще научим как те са се адаптирали към ежедневието в чужди градове – от преодоляването на езиковите бариери до намирането на подходящото училище за децата. В продължението на първия сезон, сега Чи-Лан посещава три семейства, които се приспособяват към живота в Барселона и испанския режим, който включва стоене до късно вечер и двучасов обяд. 
 
И още:
Три семейства, които живеят в Сидни, Австралия, откриват, че въпреки приликите между живота в Америка и тук, австралийският начин на живот може да бъде напълно различен.
 
Помощ след ремонт“ - по два епизода от 2 юли
- всеки понеделник в 22:00 часа
 
Ремонтите не винаги вървят по план, а повредени основи или наводнени мазета могат да превърнат в кошмар мечтите за обновяване на собствениците на къщи. За техен късмет лицензираният строител Джон ДеСилвия идва на помощ и прави всичко по силите си за тези разочаровани семейства. Само за няколко дни Джон и неговият екип превръщат катастрофалните пространства в ослепителни. 
 
Този месец Джон и екипът му идват на помощ на самотната майка и бивша Мис Ню Джързи – Роксан Дън, чийто предишен майстор я изоставя с неправилно наклонен покрив и разрушена кухня. 
 
Междувременно Долорес и Елиът решават да добавят фантастичен балкон към своята основна спалня, но майсторът пропуска някои важни детайли, а Джон се заема да поправи щетите и да осигури на двойката балкона, за който мечтаят.


ИЗБРАНО