„Фермата” на фестивала One Love Tour от 30 юни

28 юни 2018 | 12:40 Дачев
Арената за дуели пътува из България - хора извън формата ще могат да изпробват автентични игри от телевизионното шоу. 
 
„Фермата“ 4 стартира през есента 
 
Седмици преди старта на новия сезон, хитовото риалити ще оживее пред феновете си в рамките на фестивала One Love Tour - той започва на 30 юни в Южен парк в София и ще продължи в Банско, Варна, Русе и Стара Загора. 
Второто поред българо-македонско турне тази година е по-мащабно с 12-часови фестивали със свободен вход и специален акцент върху „Фермата“, традиционните занаяти и хубавата музика. 
Арената за дуели от култовото шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му, като в столицата ще е с най-богат реквизит и разнообразие от игри.
 
За първи път хора извън риалити формата ще имат възможността да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра. 
 
* * * * * * *
 
На 30 юни (събота) от 10 ч. на огромна площ в Южния парк феновете на шоуто не само ще демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност да премерят силите си и с емблематични участници от трите сезона на шоуто в игрите: стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна и жито, „познай мерките” и др.
 
Специални гости от трети сезон ще бъдат: Горския от Самоков Станислав Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлияна от втори, както и Симеон Найденов, майора Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание.
 
Наред с феновете, състезателен дух на Арената в Южния парк ще демонстрират и любими лица от екрана на bTV като топ кулинарите от MasterChef 3 – Даниел Радойков и Николай Немигенчев, актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, лайфстайл репортерът Поли Гергушева и др. 
 
Водещи на игрите ще бъдат стопанинът на „Фермата“ 1 бай Георги и Димитър Господинов, известен като Митко – полицая, участник също в стартовия сезон на „Фермата“. 
 
* * * * * * *
 
Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на българо-македонското турне One Love Tour 2018. Специално внимание ще бъде обърнато на българските и македонските традиции в Улица на занаятите, като паралелно с това ще бъдат организирани и различни активности за деца и възрастни, куклен театър, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни барове и ресторанти и др. 
Във всеки град, празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Pavell & Venci Venc’, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и много други. 
 
Голямата българска звезда Васил Найденов ще закрие 12-часовия фестивал в София на 30 юни в Южния парк, а изненадваща поява на сцената ще направи Иван Христов, водещ на „Фермата“, който ще изпълни три парчета с рок група!
 
One Love Tour 2018, вход свободен:
 
София – 30 юни
Банско – 21 юли, 
Варна – 28 юли,
Охрид – 1 август,
Струмица – 11 август, 
Кавадарци – 7 септември 
Русе – 8 септември 
Стара Загора – 5 октомври 
 
 


ИЗБРАНО