”Най-добрата храна” в 13 ч. по 24 kitchen от днес

18 юни 2018 | 11:26 Дачев
Поредицата „Най-добрата храна в света“ ("World's Best Diet") изследва някои от най-разнообразните хранителни режими в света - всеки понеделник от 13:00 часа по 24 kitchen, от 18 юни 2018 г.
 
Джими Дохърти („Бойният клуб на Джими и Джейми“, „Фермата на Джими“) и Кейт Куилтън (“Food Unwrapped”) пътуват по света, изучавайки хранителните навици на страни, племена и общности, за да проследят как всички те са се променили радикално през последните 50 години и как това се е отразило на здравето на хората. 
 
От това епично пътуване на Джими и Кейт са подбрани 50 от всички световни диети, подредени от най-лошата към най-добрата, с помощта на водещи  експерти в областта на храненето. 
 
* * * * * * *
 
Джими и Кейт ще потеглят на пътешествието си около света, за да открият разликите в хранителните навици на хората, както и изненадващите прилики между държави, разположени на хиляди километри една от друга. 
 
Това е пътешествие, което ще доведе до шокиращи открития за най-лошите крайности, до които модерното хранене може да доведе, но ще разкрие и някои удивителни нови факти за диети, които могат да удължат живота. 
 
Кейт и Джими ще посетят общо 9 държави, за да отговорят на някои уместни въпроси, влизайки в домовете и кухните на семейства по целия свят и за да разберат как и с какво в действителност се хранят глобалните общности. 


ИЗБРАНО