Мис Силикон открива новата кулинарна седмица по NOVA

8 юни 2018 | 12:39 Дачев
Четири музикални звезди и една мис демонстрират кулинарни умения следващата седмица в „Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 
Новата кулинарна седмица ще открие Мис Силикон - Джулиана Гани.
Красавицата с пищни форми приготвя пищни гозби за своите гости. В менюто си залага на салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две основни ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне. 
 
Вниманието към детайла, балансираното съчетание на вкусове и забележителните презентации на ястията изненадват участниците. Топлата обстановка и положително настроение в дома на Джулиана поставят силен старт на новата седмица, а закачливите индивидуални подаръци за гостите са идеален завършек на вечерта.
 
* * * * * * *
 
Втората вечер кухнята се превръща в сцена за легендарната изпълнителка Ева Найденова от „Тоника“.
Дамата със славен глас е готова да задоволи всеки каприз на небцето с богато меню. Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, основно ястие и пресен чийзкейк оставят участниците без дъх. Забавлението и приятните разговори кипят, а музикалните изненади тепърва предстоят.  
 
Следващият домакин в кулинарното дерби е рапърът с гвинейски корени Борислав Димитров-Бобо.
Певецът е творец както в студиото, така и пред фурната. Пеейки в кухнята, Бобо успява да приготви свежа салата с изкусителен дресинг, селекция от сирена и плодове за придружаващото питие, основно ястие с кореноплодна гарнитура, а сладкият финал на менюто е шоколадов мус с карамелизирали лешници.
 
Гостите се наслаждават на изискана обстановка, вкусни ястия и изненади с щипка адреналин.
 
За своята вечер R&B изпълнителката Лейди Б съчетава традиционно меню с нетрадиционни презентации.
Салата с риба тон, таралежи със скариди и кюфтенца, основно ястие с пилешко месо и пухкав десерт със специален аранжимент печелят симпатиите на участниците. Вечерта е изпълнена с ведро настроение и изненади, атрактивни като самата домакиня.
 
Кулинарните си заложби ще разкрие и изпълнителят Искрен Тончев-Искрата (бийтбоксърът от "България търси талант" 2016 г.).
Младият талант демонстрира усет към музиката и здравословните рецепти. Четиристепенното му меню включва 3-етажна салата, хумус, швейцарско основно ястие и ефирен сладко-кисел десерт.
 
Добрият домакин се грижи за положителното настроение на гостите си през цялата вечер, а изненадата му разкрива съвременните методи за създаване на музика. 
 
В края на седмицата, една оригинална рецепта печели овациите на шеф Иван Манчев и отличието.


ИЗБРАНО