„Неустоими измамници“ сезон 2 от 11 юни по FOX Life

6 юни 2018 | 21:06 Дачев
Премиерата на втори сезон на набралата популярност продукция „Неустоими измамници“ ("Imposters", САЩ) предстои в началото на юни.

Трейлър
 (1:00 мин., дублиран на български език)
 
Оригиналният сериал по сценарий на Адам Брукс и Пол Аделстийн с участието на Инбар Лави, Роб Хийпс, Паркър Янг, Мариан Рендон, Брайън Бенбeн и Стивън Бишъп се завръща по FOX Life на 11 юни и ще се излъчва всеки понеделник от 22:00 часа. 
 
В центъра на събитията са Мади (Лави) – измамница, която се превъплъщава в различни жени, и Изиграните – три от последните ѝ жертви с разбити сърца – Езра (Хийпс), Ричард (Янг) и Джулс (Рендон).
Снимките са осъществени в Канада.
 
В предния сезон Изиграните се съюзиха, надявайки се да открият Мади и се оказаха въвлечени във вълнуваща игра на „котка и мишка“, преди да се обединят с Мади, за да извършат най-голямата си измама. Приключенията им продължават във втори сезон, в който Мади е решена да си върне живота, след като тя и Изиграните се измъкват от предишния ѝ помощник Макс (Бенбeн) и агента на ФБР Патрик (Бишъп). В опитите си отново да заживее нормално, Мади бързо осъзнава, че е било по-лесно да живее в тази игра, отколкото да я напусне. 
 
Точно когато Езра, Ричард и Джулс са започнали да усвояват изкуството на измамата, непредвидени събития ги изпращат на диво и неочаквано приключение. В това време Макс, заедно с Доктора (Рей Просиа) и Патрик, търсят отмъщение. Залогът е по-висок от всякога и Мади и Изиграните трябва да са с един ход пред тях, ако искат да запазят свободата си.
 
„Неустоими измамници“ е продуциран от Universal Cable Productions (UCP) и Bravo Media, а изпълнителни продуценти на сериала са неговите създатели - Адам Брукс и Пол Аделстийн.


ИЗБРАНО