Йори от „Сървайвър“ и циганско семейство в „Смени жената”

30 май 2018 | 12:37 Дачев
Популярната риалити двойка Йори и Цветомир ще помогнат на патриархално семейство да възстанови семейните и интимните си взаимоотношения 
 
С емблематична размяна на съпруги с коренно противоположен семеен модел и всекидневни практики ще завърши втори сезон на социалния експеримент „Смени жената“. Последният му епизод, който ще се излъчи днес, 30 май, от 21 ч. ще срещне скандалната „сървайвърка“ Йорданка Николова-Йори, и половинката й Цветомир, известен от хитовото кулинарно шоу MasterChef 3, с патриархално и честно ромско семейство, в което думата на мъжа е закон. 
 
Сблъсъкът на авантюристичната и емоционална Йори с консервативните порядки на семейство Миткови ще взриви статуквото в дома в село Бъркачево и ще промени живота на ромската двойка. 
 
* * * * * * *
 
Йори и Цветомир са съвременна градска двойка, която обича екстремните преживявания и отхвърля консервативните стереотипи. Любителката на екстремните изживявания и половинката й са пълни противоположности. Цецо се самоопределя като йориукротител, защото ежедневно трябва да овладява емоциите на жената до себе си. Заедно са само от година. Запознават се покрай общата им страст към влечугите и авантюризма. Сървайвърката е и причината Цветомир да се завърне отново в България след 17 години емигрантство в Испания. Днес той е професионален готвач, но готвенето вкъщи и домакинските задължения са поделени поравно. 
 
Семейството на Димитър и Радослава живее по други правила и вярва в други семейни ценности. Миткови са патриархално семейство с две деца – Валентина и Роберто, в което цари строга йерархия. Радослава е покорна съпруга, която наред с домашните задължения и отглеждането на децата работи по 12 часа в завод на отговорна позиция. Задълженията на Митко се заключават в отглеждането на стотина кози. Женени са от 15 години, 10 от които изкарват на гурбет в Италия. Гордеят се с факта, че са честни и трудолюбиви хора. Нямат социален живот. 
 
В първата част от размяната двете жени ще излязат напълно от зоната си на комфорт, за да опознаят друг модел на живот. Първоначалният стрес на Рада от студенокръвните домашни любимци и декорацията от фалически символи в дома на риалити двойката, ще премине в комфорт от топлите взаимоотношения, наложени в семейството на Цветомир. Доста по-емоционално ще премине размяната в Бъркачево, където ромският съпруг ще види в лицето на Йори изповедник и ще й сподели всичко за взаимоотношенията му със съпругата си и за проблемите в интимния им живот. 
 
По време на размяната на двете съпруги с коренно различен модел на семейни взаимоотношения ще се откроят няколко основни теми за размисъл – ролята на партньорите в една връзка, начинът на отглеждане и възпитание на децата и отношенията майка-дете. 
 
През какви перипетии ще премине Йори, за да разбие закостенелите принципи на един консервативен съпруг и как сблъсъкът на противоположни гледни точки ще доведе до позитивна промяна у двете двойки, зрителите ще проследят в сряда, 30 май, от 21.00 ч.


ИЗБРАНО