”Черешката на тортата”-11 от сряда

28 май 2018 | 12:40 Дачев
Авторски рецепти, френски предястия и специални изненади тази седмица; сезона откриват Веси Бонева, Дичо, Цветомир Иванов и Деси Цонева
 
Единадесетият сезон на „Черешката на тортата“ сервира нови рецепти, атрактивни предястия и невероятни изненади на зрителите от 30 май 2018 г. - всеки делничен ден от 20.00 часа по NOVA.
 
Честта да открият кулинарното дерби се пада на Весела Бонева и Дичо в двоен епизод тази сряда.
Младата изпълнителка демонстрира не само музикални, но и кулинарни дарби. Тя е привърженик на здравословния начин на живот и на правилното хранене. Веси ще изненада своите гости с 5-степенно меню, което освен че е приготвено с много песни и любов, е безкомпромисно здравословно. Домашен хляб от лимец, цветна салата, авторска разядка „Ала Весела“ и десерт без захар са част от ястията, които ще погалят вкусовите рецептори на участниците. 
 
Вторият домакин в предаването ще бъде Дичо Христов
Изпълнителят на песента „Две следи“ ще впечатли гостите си с разнообразно меню, уютна атмосфера и  завидни кулинарни умения. Дичо е вегетарианец, но менюто му е съобразено с вкусовите предпочитания на всеки участник. В своето шеф-меню той залага на традиционна салата, атрактивен чипс от цвекло, рибай стек и ефирен десерт. Гостите се наслаждават на разнообразна селекция от вкусове, люти предизвикателства и изненади с висок залог.
 
Третият участник, който ще демонстрира готварските си умения, е Цветомир Иванов.
Известният актьор и водещ на „Семейни войни“ ще подготви многостепенно и богато меню. Салата, разядки, две предястия, три основни ястия и два десерта ще се борят за отлична оценка. Съчетанието на продуктите е балансирано с хранителните предпочитания на гостите. Вечерта на Цецо е изпълнена с ведро настроение, куклен театър, танци, игри и още много изненади. 

Деси Цонева е четвъртият домакин тази седмица.
Харизматичната дъщеря на журналиста Димитър Цонев посреща гостите в своя дом, а помощник в кулинарното предизвикателство е нейният син. Двамата залагат на гурме кухня, салата, предястие, веган суши от лилав картоф и домашно приготвен сос „Холандес“. Топлата атмосфера, професионалното презентиране на ястията, карибският десерт и шот изненадите са част от детайлите, които се грижат за доброто настроение на участниците.
 
Кое е ястието, което пречупва вегетарианския стереотип? Кой участник обича да импровизираш в кухнята? Кой е носител на отличието и коя от рецептите впечатли водещия - шеф Иван Манчев, ще стане ясно в петък.


ИЗБРАНО