„Мрак“ - риалити поредица по Discovery от 28 май

25 май 2018 | 12:44 Дачев
Трима непознати ще се подложат на драматично изпитание в пълен мрак, докато се придвижват през праисторическа система от пещери и изоставени от столетия мини - в риалити шоу от поджанра "оцеляване".
 
Години наред корави състезатели доказаха, че могат да оцелеят без храна, дрехи и подслон - но могат ли да оцелеят без светлина? 
Вдъхновена от екстремните сценарии за обучителни тренировки, провеждани от НАСА и специалните сили, риалити поредицата „Мрак“ ("Darkness", САЩ 2017 г., епизоди х42 минути) - от 28 май 2018 г., понеделник в 22:00 ч. по Discovery Channel - докарва трима състезатели до ръба на тяхната издръжливост в пълна тъмнина. 
 
В премиерните епизоди ще видим как в продължение на дни героите са погребани под земята, докато се придвижват през праисторически пещерни системи, древни подземни градове и изоставени от векове мини. Без никога преди да са минавали през подобно изпитание, състезателите трябва бързо да се опознаят, работейки в екип в затворените пространства. Те трябва да обединят разнообразните си умения, за да преодолеят проблемите и да се придвижват през тъмното си обкръжение. 
 
Рисковете от халюцинации, дезориентация и липса на сън са съвсем реални в това върховно изпитание на психически и физически сили. Дали участниците успеят да избягат от тъмнината?


ИЗБРАНО