Торти в Лас Вегас и сладкарски шампионат по Food Network

23 май 2018 | 14:47 Дачев
Време е за торти и сладки изкушения по Food Network
 
Торти в Лас Вегас ("Vegas Cakes")
По два епизода всеки петък от 25 май в 22:00 
 
Предаваме пряко от Града на греха. 
Насладете се на майсторски торти, създадени от сладкарите експерти във "Фрийд", Лас Вегас. Тази квартална сладкарница е прочута с шедьоврите си по поръчка. Тук има тайна стая, където творци създават най-забавните, най-абсурдните и най-сложните торти в града.

Екипът доставя еднометрова торта кола и вълшебен еднорог, а после представя удивителна комбинация от нездравословна храна и фитнес. Сладкарите помагат на емблематичния "Цирк дьо Солей" да отпразнува шестхилядния си спектакъл с торта - толкова удивителна, колкото са и акробатичните му номера. Те успяват да преодолеят и гравитацията с извънземна торта на тема бейзбол за местния отбор "Лас Вегас 51". 
 
Поредицата ще разкрие сладката страна на Града на греха!

* * * * * * *
 
Пролетен сладкарски шампионат
Всеки делничен ден от 25 май в 20:00 
 
Време е за сладкарски предизвикателства.
"Пролетният сладкарски шампионат" дава възможност на осем готвачи да покажат уменията си. Те трябва да приготвят божествени изкушения от брашно, захар, яйца и с всичко друго, за което се сетят! 
 
Футболистът Джеси Палмър е водещ в третия сезон. 
Той насочва състезателите в опитите им да приготвят великденски яйчени десерти, да представят ваканционни лакомства на тропически теми, да преобразят стари класики и да се изправят срещу един от най-строгите критици - майката!
 
Съдиите готвачи Нанси Фулър, Дъф Голдман и Лорейн Паскал се заемат с трудната задача да опитват и оценяват сладкарските творения, за да връчат на един победител сладката награда от 50 000 долара и шампионската титла.


ИЗБРАНО