86-годишен и 8-годишен в „Стани богат“ на 24 и 25 май

21 май 2018 | 17:49 Дачев
В две поредни издания на играта „Стани богат“ тази седмица, в стола на богатството ще седнат най-възрастният и най-младият участник, записани до момента.
 
На 24 май от 19:00 часа зрителите ще имат възможността да проследят играта на 86-годишния икономист Лукан Динов.
Веднага след него изпитанието на телевизионното състезание ще премине и най-младият участник – осемгодишният Сава Попов от Варна. Второкласникът от музикалното училище „Добри Христов“ успял да убеди родителите си да участва. След тяхното съгласие съвсем сам попълва анкетата на сайта на БНТ и преминава предварителното интервю за кандидатите.
 
За участието на Сава Попов за първи път ще бъде променена и конфигурацията на местата за водещия и участниците. Без право да отговаря, подсказва или съветва, до Сава Попов ще седне неговият баща - Павел. Най-малкият участник в „Стани богат“ този сезон свири на виола, обича да чете книги за митология и твърдо вярва, че богатството не се измерва само с пари.
 
Двата епизода на телевизионната игра с участието на Лукан Динов и Сава Попов ще бъдат излъчени на 24 и 25 май от 19:00 ч. по БНТ1. Повторенията са от 12:30 ч. на следващия ден, както и по БНТ2 в 16:30 ч.


ИЗБРАНО