“Откраднат живот: Критична точка“ с финал на 29 май

21 май 2018 | 13:08 Дачев
Приключиха снимките на петия сезон на медицинския сериал “Откраднат живот: Критична точка“, а какво ще се случи с героите, зрителите ще разберат на 29 май, вторник от 20 до 22 ч. Тогава бъде излъчен последният (двоен) епизод, 51 и 52, на сезона.
 
Режисьорът Павел Веснаков в репортаж за "Новините на NOVA" казва: "Сватба ще има! Няма да бъде това, което изглежда, но няма да издаваме какво ще се случи“.
Актьорът Велислав Павлов пък загатва за нови конфигурации в отношенията между главните герои: "Любовният триъгълник между братята Ковачеви и д-р Огнянова всъщност се превърна в четириъгълник...”
 
В уикенд предаването "Събуди се", продуцентът Евтим Милошев анонсира и шести сезон с думите "Любовта на зрителите към “Откраднат живот” и резултатите на сериала доведоха до продължение -  NOVA ми възложи да реализирам шести сезон на поредицата". Павел Веснаков допълни, че "шести сезон ще бъде по-динамичен с повече застъпена криминална линия".
 
* * * * * * *
 
Тази седмица, героите ще се борят за живота на един от главните герои – д-р Тони Ковачев. Младият лекар ще се изправи пред една от най-критичните ситуации в живота си, трансплантация и възможност за нов живот. 
 
Междувременно д-р Хинова ще разкаже на Наталия за „чутото“ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не д-р Генадиев, а доцент Мазов.
 
Как ще реагира Наталия и какви действия ще предприеме? Какво бъдеще на Тони ще отреди съдбата? – зрителите ще разберат в предстоящите до финала епизоди, вторник - четвъртък.

* * * * * * *

На 29 май от 19:30 ч. почитатели, актьори и екип ще изгледат заедно финалния двоен епизод с ексклузивна прожекция на голям екран в Дом на киното. Сценаристи, режисьори и актьори ще отговорят на въпросите на публиката и ще вдигнат завесата за най-интересните моменти в заснемането на „Откраднат живот“.
 
Всеки, който желае да присъства на прожекцията, може да закупи билет от касата на Дом на киното. Капацитетът на залата е 278 места.

Финалът ще бъде поднесен в двоен епизод, който ще представи сватба и събития, които ще доведат до нови разкрития. Булката ще бъде самата сестра Жекова, която ще се отправи към олтара, за да сбъдне мечтата си и да стане съпруга на Васко. Ина ще се изправи пред най-голямото решение – дали да задържи детето на Борис и дали да продължи живота си с него. Междувременно Албена ще разкрие чувствата си към Тони, който ще се бори за живота си и трансплантация, която да промени бъдещето.

Доцент Мазов и д-р Хинова ще се озоват в критична ситуация със своето дете, която ще предреши семейното им бъдеще. Д-р Огнянова и д-р Ковачев ще трябва да решат дали имат смелостта да преодолеят страховете си или ще тръгнат в различни посоки. Данъчна измама и неподозирани роднински връзки ще преобърнат представите на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“.

Последният епизод на пети сезон отново ще покаже неочаквани ситуации, а някои от развръзките ще се развият минути преди финала. За някои щастието ще бъде заслужен край след изпитанията, а други ще разберат, че този момент им се е изплъзнал.

* * * * * * *

От 28 май 2018 г.  от  14:30 ч. започва излъчването на първи сезон (2016 г.) на “Откраднат живот“ в кабела на Diema Family.



ИЗБРАНО