Нов детски сериал - ”Юникити” по Cartoon Network

17 май 2018 | 10:32 Дачев
Новият анимационен сериал „Юникити“ ("Unikitty!", 2017 г.) стартира по Cartoon Network в България на 21 май 2018, понеделник.
Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 17:00 часа, а сериалът е дублиран на български език като всичко, излъчвано по канала.
 
Котето-еднорог, на което е кръстен сериалът, ни е известно от широкоразпространената кинолента „LEGO: Филмът“. Историята е продуцирана от Warner Bros.
 
Юникити е владетелка на магическо кралство, в което се развива действието. Чрез него попадаме в изцяло анимирана вселена, която ни представя свят, пълен с приключения, приятели, вълнения и танцови партита. Като господарка на кралството, дните на Юникити са доста натоварени и пълни с отговорности. За нея най-важно е да е сигурна, че всички са щастливи и да избави кралството от негативността. 
 
Оптимизмът ѝ не бива да бъде разбиран погрешно обаче. Тя не трябва да бъде ядосвана. С нея трябва да се внимава, въпреки безкрайната ѝ енергия и креативност. Ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн, тя може да стане много страшна!
 
Освен тях двамата, в замъка живеят високообразованата д-р Фокс и довереният бодигард на Юникити – Хоукодайл. Въпреки премеждията, които преминават, Юникити и нейните приятели се стремят да направят всеки ден колкото се може по-щастлив и изпълнен със забавления. На уеб сайта на Cartoon Network има и страница, посветена на „Юникити“, където децата могат да прочетат повече информация за героите и да играят безплатни онлайн игри.
 
* * * * * * *
 
Продуценти на „Юникити“ са изявените Дан Лин („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Фил Лорд („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Кристофър Милър („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Рой Лий („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Джил Уилфърт („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“) и Сам Регистър („Малки титани: В готовност!“).
 
Заедно с тях са Ерън Хорват („Малки титани: В готовност!“), Едуард Скуддър („Краставичката и Фъстъка“) и Лин Уанг („Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“), които също са част от екипа на продуцентите.
 


ИЗБРАНО