Специално студио по NOVA проследява срещата на върха

16 май 2018 | 14:32 Дачев
Анализатори, политици и дипломати коментират ключовото събитие през целия ден в ефира на телевизията
 
С по-дълъг от обичайното сутрешен блок и специално студио NOVA ще направи съпричастни своите зрители със знаковата среща на върха Европейски съюз – Западни Балкани в утрешния четвъртък, на 17 май 2018 г.
 
„Здравей, България“ ще продължи до 10 ч., за да проследи откриването на историческия форум, който събира европейския елит и лидерите на Западните Балкани. В предаването очаквайте ексклузивно интервю минути преди събитието с министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова, както и с вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и лидера на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев
 
В блока ще видите още дискусия между български евродепутати, както и анализ на историка и дипломат Ангел Димитров, който оглавява Комисията за преговори с Македония.

* * * * * * *
 
Проследяването на историческото събитие в ефира на NOVA ще продължи със специалното студио, посветено на срещата на върха, от 15 до 16 ч. с водещ Надежда Узунова. 
 
В него NOVA ще излъчи на живо пресконференциите на Бойко Борисов, Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер, Еманюел Макрон и Ангела Меркел, а политологът проф. Антоний Гълъбов и историкът проф. Христо Матанов ще коментират - бележи ли форумът ново начало за Балканите и ще има ли зелена светлина за страните от региона за присъединяване към Европейския съюз.
 
Репортерите на NOVA ще се включват през целия ден в емисиите на Новините с актуална информация от срещата.
 


ИЗБРАНО