Последни вокални двубои в „Гласът на България“-5

26 април 2018 | 12:27 Дачев
Поли и Камелия с по 1 възможност за трансфер на таланти от другите отбори
 
В неделя вечер, 29 април, зрителите на bTV ще станат свидетели на 6 вокални двубоя в „Гласът на България“, които ще класират последните изпълнители към най-безмилостния етап на шоуто – „супер битките“. 
 
Графа, Поли, Камелия и Иван Лечев продължават към третия етап с  по 8 души в отбора си, които ще бъдат разделени в две групи от по четирима. Всяка четворка ще взлезе в супер битка помежду си с индивидуално изпълнение. Двама от тях ще продължават напред и двама ще отпаднат на крачка от финалите. 
 
В последния епизод на вокалните двубои, Графа и Иван Лечев нямат право на повече „кражби“ от другите треньори и ще трябва да избират само между участниците в собствените си отбори.
От тима на Графа на сцената ще излезе Мария Пашалийска, която впечатли всички треньори с изпълнението си на Foster the People - Pumped Up Kicks от „кастингите на тъмно“.
Иван Лечев ще провери напредъка на единственото трио в пети сезон „Тринити“, които ще изпълнят супер хита на Джъстин Тимбърлейк „Mirror“.
 
Поли Генова и Камелия могат да се възползват от по една последна кражба, като добавят талант от друг отбор към своя.
Камелия ще тества професионализма на Теодора Цонева, като я изправи срещу друг участник, който умее да пее джаз, а за отбора на Поли на сцената ще излезе една от най-впечатляващите изпълнителки от „кастингите на тъмно“ – рускинята Анастасия Белявская. Младото момиче от Москва ще се опита да повтори успеха си от предишния етап на шоуто, когато вдигна на крака жури и публика с уникална собствена интерпретация на класиката „I Want To Break Free“ на Queen. 
 
Дали Анастасия ще се класира за супер битките, зрителите на bTV ще разберат в последния епизод от вокалните двубои в пети сезон на „Гласът на България“ тази неделя от 20.00 часа.


ИЗБРАНО