Силна вечер в сезон 6 на ”Като две капки вода”

17 април 2018 | 12:02 Дачев
В една от най-силните вечери от началото на шести сезон на шоуто, Константин снощи отново завоюва първото място с образа на Орлин Горанов и емблематичната песен „Светът е за двама“.
„Все едно видях себе си, но по-млад и по-красив. Пя невероятно!“ - заяви големият български певец Орлин Горанов, който беше специален гост в залата.
 
Вечерта отбеляза множество изправяния на публиката на крака. Бурни овации предизвика изпълнението на Борислав Захариев, който влезе умело в образа на британската звезда Роби Уилямс, акцентирайки и на най-малките детайли от мимиките на запомнящия се изпълнител. 
 
Софи Маринова не само изправи публика и жури, но и просълзи Хилда Хазасян с въздействащо пресъздаване на Уитни Хюстън. „Няма по-горд човек от мен, че именно тя е моята майка“, сподели развълнуваният Лоренцо. Истински спектакъл създаде балетът на шоуто и Славин, който се превъплъти в Ани Ленъкс. След поредица трудни образи, Златка се завърна с успех след морското настроение и добро изпълнение на Тони Димитрова.

Марги Хранова получи поздравления за своя най-добър образ от началото на сезона – ролята на Лайънъл Ричи, а Иван Юруков върна публиката в годините на старото българско кино като Стефан Данаилов. В ролята на негов партньор влезе една от участничките от предишен сезон на шоуто – Джулия Бочева. 
 
* * * * * * *
 
Следващата седмица Иван ще се впусне в народната музика с образа на Николина Чакърдъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн хитовете с визията на Гери-Никол. Славин ще премине от меланхолията в приповдигнатия ритъм на Бруно Марс, а Боби ще запее на италиански за Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всякога като никол Шерцингер. Софи на свой ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите предизвикателства за всеки певец – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.