CBS Reality през май: три интересни заглавия

16 април 2018 | 13:23 Дачев
Слава чрез скандал
Сезон 2
Всяка делнична вечер в 22:50 от 4ти до 11ти май, с повторение на двоен епизод през уикендите от 22:50 от 12ти до 19ти май
 
“Слава чрез скандал” изследва знаменитостите от таблоидите, получили публична известност, когато скандалните им действия са предизвикали медийна истерия. Разстройващата психология зад скандалите отдавна е била източник на материал за телевизията, книгите и филмите — знаменитости като Дрю Баримор, Алиша Милано и Роб Лоуи са изобразявали герои от реалния живот, обсъждани в тази поредица.
Всеки едночасов епизод на “Слава чрез скандал” представя драматичните възстановки на добре познати, скандални действия, използвайки архивен материал и задълбочен коментар, за да помогне за разкриването на сложните образи, попаднали под светлината на прожектора.
 
Зли близнаци
Сезон 1A 
Всяка делнична вечер в 22:00 от 11ти до 18ти май
 
Странният и очарователен свят на близнаците, тайните езици, които те създават и еднаквата им външност. Това предаване изследва и слуховете за това как единият близнак усеща, когато другият е наранен, и как когато на единия близнак му е лошо, страдат и двамата. Те са и тези, които спят със съпрузите на близнака си, накисват ги за убийство, крадат самоличността им и се завръщат от света на мъртвите.
 
Грехове и тайни
Сезони 1 - 3
Всяка делнична вечер в 22:50 от 14ти май с продължение в следващия месец, с повторение на двоен епизод през уикендите в 22:50 от 20ти май
 
Зад затворените врати, зад новините, всеки град има своята тъмна страна… 
Ексклузивна поредица за CBS Reality, “Грехове и тайни” разкрива мрачната истина за криминалния подземен свят, който може да се намери във всеки квартал на всеки град.  Ловък и бърз, като съвременна полицейска драма, този нов сериал описва бруталните престъпления, разтърсили населението на различни градове, принуждавайки го да се чуди кой ще бъде следващият, изпадайки в параноя от всеки непознат в града.


ИЗБРАНО