„Скъпи наследници“: ще се оженят ли Борис и Ани

16 април 2018 | 12:56 Дачев
Дни преди сватбата на Борис (Орлин Павлов) и Ани (Лорина Камбурова), жителите на Бели Вит се сблъскват с неочаквани новини. След липсата на ентусиазъм от страна на близките им, годениците също започват да се чудят дали решението да се оженят е най-правилното за тях. Една снимка ще върне съмненията на Ани за това колко искрен е в чувствата си към нея Борис. Ще се провали ли отново сватбата - ще видим в новите епизоди на сериала „Скъпи наследници“ тази седмица, всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.
 
Диди (София Бобчева) намира нов „приятел“ в лицето на Милица (Койна Русева). Манипулациите на бизнесдамата се увенчават с успех и магазинерката успява да помрачи моминското парти на приятелката си. Наред с това тя трябва да потвърди пред всички дали е бременна, след като Станислав (Петко Венелинов) разкрива тайната й пред Любо (Дарин Ангелов) и Васил (Антоний Аргиров). Как ще реагират двамата и ще се зарадва ли счетоводителят на новината, че може би отново ще става баща...
 
Семейство Дочеви изживява шока от признанието, че Венета (Ивана Папазова) е тежко болна. Катя (Даяна Ханджиева) е бясна, че майка й не й е казала по-рано и моментално я кара да си направят изследвания дали може да й бъде донор. На свой ред Марин (Димитър Баненкин) ще потърси утеха в алкохола, а поредната му среща със Снежи (Искра Донова) ще стане причина за нови съмнения в изневяра.
 
Докато Станислав се опитва да помага на блъснатият от него човек на пътя, Ленин (Филип Аврамов) ще се изправи към най-кошмарния и тъжен момент от миналото си. Коя е била голямата му любов, защо вече 10 години не може да я забрави и как едно писмо ще го върне към болезнен спомен - ще разберем от новите епизоди. 


ИЗБРАНО