В очакване на сезон 3 на „През прокълнати земи“

13 април 2018 | 11:55 Дачев
Кои са и какво се случва с героите
 
Драматичният сериал за бойни изкуства “През прокълнати земи” се завръща по AMC със своя трети сезон - премиера на 26 април в 23.45 ч.
Най-нетърпеливите зрители ще могат да гледат премиерния епизод на новия сезон още на 23 април в 05.00 ч. едновременно с премиерата в САЩ.
 
Ето кои са героите в сезон 3 и какво се случва с тях/
В началото на трети сезон, Съни се завръща в Прокълнатите земи, търсейки лек за сина си Хенри. Вдовицата и Чау водят кървава гражданска война. Появява се нова заплаха, Съни и Бейжи търсят помощ от Лидия. Вдовицата се бори за контрол върху Ем Кей, а Пилгрим се мъчи да установи нов ред в Прокълнатите земи.
 
СЪНИ (В ролята - Даниел Ву)
 
След като загуби Вийл във втори сезон, единствената цел на Съни е да защитава малкия си син Хенри. Той напуска Прокълнатите земи, но когато Хенри заболява от тайнствена болест, Съни няма избор и трябва да се върне, за да търси лек – мисия, която го поставя по средата на две войни за Прокълнатите земи. 
 
БЕЙДЖИ (В ролята - Ник Фрост)
 
В месеците след втори сезон, Бейджи се връща към своите хаотични, покварени навици. Но, когато среща Съни, който търси лек за Хенри, Бейджи отново се съюзява с него. С течение на времето той разбира, че последствията от отиването му в Азра във втори сезон са по-големи, отколкото си е представял.
 
ВДОВИЦАТА (В ролята - Емили Бийчъм)
 
Третият сезон заварва Вдовицата въвлечена във война с барон Чау за Прокълнатите земи. Но, най-важната война, която Вдовицата трябва да води, е войната със себе си. Какво значи да си добър водач?
 
ЕМ КЕЙ (В ролята - Арамис Найт)
 
Ем Кей започва трети сезон като затворник на Вдовицата, лишен от своя Дар и отчаяно жадуващ за мъст. Но, когато в Прокълнатите земи се появява нов водач, Ем Кей има възможност не само да си възвърне силата, но и най-накрая да получи приема, за който винаги е жадувал. Само че, на каква цена?
 
ЛИДИЯ (В ролята - Орла Брейди)
 
Във войната, раздираща Прокълнатите земи, главната цел на Лидия е да оцелее. Трети сезон я заварва в лагер за бежанци, давайки най-доброто от себе си, за да помогне на хората в най-голяма нужда. Когато й се удава възможност да възвърне част от бившата си сила, Лидия е готова да откликне. Но се явяват усложнения, когато една личност от миналото й се завръща.
 
ТИЛДА (В ролята - Айонидис)
 
След епичния конфликт с Вдовицата, който я остави наранена и разбита, Тилда си създава нова самоличност: Железният заек. Заедно с любимата си Одеса, Тилда поема ролята на Робин Худ за бежанците на Лидия. Но, когато благородната й мисия я връща обратно в полезрението на Вдовицата, Тилда трябва отново да реши дали да не обедини силите си със своята майка.
 
МУУН (В ролята - Шърман Огъстъс)
 
След като загубва ръката и честта си в битка със Съни във втори сезон, Муун неохотно обединява силите си с Вдовицата във войната й срещу барон Чау с надеждата да отмъсти на съперника си Съни.
 
ПИЛГРИМ (В ролята - Бабу Сийсей)
 
Когато Бейджи подаде сигнал в края на втори сезон, той беше чут от Пилгрим. Фанатичният воин нахлува в Прокълнатите земи в стремежа си да си върне тайнствен артефакт от Азра, който може завинаги да преобърне баланса на силите не само в Прокълнатите земи, но и отвъд тях.
 
КРЕСИДА (В ролята Лорен Тусен)
 
Дясната ръка на Пилгрим - Кресида, е силна и ловка майка и любовница и самобитна пророчица. Надарена както духовно, така и политически, Кресида съветва Пилгрим в стремежа му да възстанови Азра и да постави началото на нова епоха на мир в Прокълнатите земи.
 
НИКС (В ролята - Ела-Рей Смит)
 
Никс е единият от двамата тийнейджъри, които Пилгрим обича като свои деца, и чийто Дар използва като оръжие. Тя е раздвоена от кървавата цена на плана на Пилгрим за по-добро бъдеще.
 
ГАЙ ЧАО (В ролята - Люис Тан)
 
В продължение на години Гай Чао е бил затворник на по-голямата си сестра – Барон Чао, заради това, че е освободил нейните роби. В трети сезон Гай се изявява като неохотен участник във войната на сестра си срещу Вдовицата.
 
КАСТОР (В ролята - Дийн Чарлз Чапман)
 
Кастор е другият от двамата тийнейджъри, които Пилгрим приема като свои деца, и използва техния Дар като оръжие. Когато способностите му започват да намаляват, Кастор е принуден да осъзнае истинската цена на плана на Пилгрим.


ИЗБРАНО