Шеф Ангелов променя правилата в кулинарно риалити

12 април 2018 | 13:19 Дачев
Тази вечер - зрелищен кулинарен дуел, драматична вечерна резервация и съзвездие от специални гости
 
В Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще станем свидетели на най-драматичната и емоционална вечер в предаването до момента. Шеф Ангелов ще бъде принуден да промени правилата, но преди това да се случи, ще станем свидетели на зрелищен кулинарен сблъсък между Марко и Иван и на инфарктна вечерна резервация с цяло съзвездие от специални гости. 
 
Номинираните Марко и Иван ще се изправят един срещу друг в кулинарен дуел от две части. В първата част двамата ще трябва да покажат бързина и прецизност, а във втората – познания и умения. Победителят от дуела ще спечели привилегия за вечерята. 
 
Решаващата за седмицата вечерна резервация ще започне с посрещането на много специални гости.
Криско и компания ще очакват перфектно издадени чинии от червения отбор, а красавиците Анелия, Яна Маринова и Радина Боршош ще разчитат на сините за своята вечеря. 
 
Номинираните Иван и Марко ще имат още една нелека задача. Освен капитани на отборите, те ще трябва да влязат в ролята и на лични готвачи на звездите.
Последвалите събития в двете кухни обаче ще накарат шеф Ангелов да вземе трудно решение и ще станем свидетели на искрена и емоционална реч, както и принудителна промяна на правилата.
 
Вечерта ще завърши с много сълзи в очите на участниците в риалити шоуто...


ИЗБРАНО