Никита Джонсън се разменя с домакиня от село в риалити

10 април 2018 | 14:20 Дачев
Никита Джонсън и Борислав Борисов, станали известни с участието си в няколко риалити формата, ще се впуснат във вълнуващия социален експеримент „Смени жената“ тази сряда от 21 ч. по bTV.
 
Космполитното семейството, което живее между Швеция и София, ще изпробва коренно различен модел на живот, като се размени с Диана и Петър Христови, които живеят простичко и спокойно в село Нивянин.
 
Никита Джонсън и Борислав Борисов са заедно от 5 години. Живеят в Швеция с 13-годишния син на Никита от първия й брак - Ерик.
Никита е собственичка на клиника за естетична красота в скандинавската държава, а Боби има студио за татуировки. Самата Никита е почитател на нетрадиционните татуиси и се стреми да не живее обикновен живот. И двамата обичат свободата, интензивния социален живот, но спазват всички морални и житейски закони на западната цивилизация – подреденост, професионална дисциплина и култура на общуване.
 
Диана и Петър Христови са семейство от 9 години. Живеят в с. Нивянин и никога не са излизали извън България. Имат две деца - Таня (8 г.) и Мартин (1 г.). Диана е домакиня по майчиснтво, а Петър е земеделски прозиводител, който отглежда и крави. Семейството не разполага с много средства, но е сред най-заможните в селото. Домошари са, не обичат да пътуват и много харесват живота си на село. 
 
Размяната между градското и селското момиче ще се окаже истинско приключение и за двете съпруги. За една седмица екстравагантната Никита ще замени забързаното си ежедневие в Швеция  с рътъма и колорита на българското село и от собственик на студио за красота ще я видим като грижовна майка и домакиня, за която нуждите на децата и къщата са на първо място. От другата страна Диана ще напусне зоната си на комфорт за първи път в живота си и ще се сблъска с непознатия глобален свят в лицето на Борислав и англоговорящия син на Никита - Ерик. 
 
Като типичен представител на патриархалния българин, Диана ще се опита да наложи принципите и светоусещането си в космополитния свят и луксозния дом на Боби и Никита в Банкя. Текстил в тигрови мотиви изненадващо ще покрие дизайнерските мебели на риалити звездата, докато тя разкрива частица от света на „новото“ си семейство и се забавлява с тях в арт галерии и природо-научни музеи в столицата.    
 
В какви нетипични ситуации ще попаднат двете жени по време на престоя си в новото семейство и каква ще бъде позитивната промяна за тях след предаването, зрителите скоро ще разберат.
 


ИЗБРАНО