Ландшафтен дизайн, градинки и веранди по Fine Living

3 април 2018 | 19:46 Дачев
Две премиери от сряда, 4 април
 
"Мразя моя двор" ("I Hate My Yard") - по два епизода всяка сряда, 22:00 ч.
 
В новата поредица „Мразя моя двор“ по Fine Living, ландшафтният дизайнер и градинар Сара Бендрик помага на хора, които обичат домовете си, но не могат да понасят своите дворове. Сара съчетава красотата на природата с вградените елементи, за да превърне изоставените, обрасли пространства във великолепни местенца за почивка на открито, за които собствениците им винаги са мечтали. 
 
Тя създава най-доброто място за забавление под открито небе за Ник и Джанет, които през първата година в дома си избягват обраслия с плевели заден двор. 
 
Едно голямо семейство с огромна "катастрофа" на двора получава забавно преобразяване с по нещо за всекиго – къщичка за игра и стена - черна дъска, стена за цветя, зона с барбекю и бар с огнище.
 
"Мега веранди" - по два епизода всяка сряда, 21:00 ч.
 
Ако представата ви за външна веранда включва няколко дъски на нивото на градината, пригответе се за изненада. Както обикновено, американците правят всичко по-голямо, по-добро и по-дръзко, а екипът на „Мега веранди“ заема лидерска позиция със своите зашеметяващи пространства на открито.
 
В първия сезон на поредицата екипът на „Мега веранди“ прави веранда на дърво с открита кухня, огнище и стъклени стени, която може да се ползва целогодишно. 
 
И още: екипът прави уникална веранда за барбекю с джакузи, а след това дава всичко от себе си за най-добрата луксозна веранда с водопад на две нива, пещ за пица и четири огнища.
 
* * * * * * *
 
"Помощ след ремонт" ("Rescue My Renovation") - излъчването продължава всеки понеделник в 22:00 ч.
 
През този месец в чисто новите епизоди на „Помощ след ремонт“ по Fine Living лицензираният строител Джон ДеСилвия отново ще помага на собствениците на къщи, чиито мечти за ремонт са се превърнали в истински кошмар. 
 
От повредени основи до наводнени мазета – няма нищо, което Джон и неговият екип да не могат да поправят. Те са истинско спасение за разстроените семейства и за броени дни превръщат катастрофалните пространства в ослепителни. 
 
Този месец Джон и екипът се заемат с повредено от теч мазе, в което съмнителен майстор „дарява“ семейството с най-опасните количества мухъл, които Джон някога е виждал. Джон помага и на самотна майка, чийто предишен майстор по разширението на къщата напуска работа, оставяйки собственичката и тримата ѝ синове на благоволението на природата.


ИЗБРАНО