В ”Hell’s Kitchen” месят козунаци за благотворителност

3 април 2018 | 12:44 Дачев
Тази вечер в Hell’s Kitchen България (от 21:00 часа по NOVA) участниците ще приготвят грамадни козунаци, които след това  ще отидат за благотворителност.

Днес готвачите ще имат нелеката задача да омесят и сплетат идеално 50-килограмово тесто за козунак. По-бързият отбор ще получи изненадваща награда, а загубилите ще трябва да изпекат и опаковат всички козунаци, които ще отидат при децата в нужда, приютени от отец Иван от Нови хан. 
 
Предстоящите празници и добрата кауза ще амбицират и двата отбора, но един участник неочаквано ще блесне с невероятните си умения в приготвянето на козунаци.

* * * * * * *
 
Шеф Ангелов ще отправи сериозно предупреждение към синия отбор – той няма да има право на повече грешки, ако иска да остане в състезанието, а в края на епизода един ще облече престилката на номинираните...
 
Преди ресторантът на Hell’s Kitchen България да отвори врати за гостите си, шеф Ангелов ще предупреди мъжете - ако някой допусне сериозна такава, той ще бъде моментално елиминиран от предаването. 
 
Огромното напрежение ще окаже своето влияние върху сините, но дали те ще се амбицират пред реалната заплаха от напускане, или някой преждевременно ще се раздели с участието си в състезанието, предстои да разберем.
 
* * * * * * *
 
От днес в предиобедното предаване „На кафе“ стартира нова рубрика за живота на участниците в кулинарното риалити - всеки вторник един от тях ще разказва за себе си, за семейството си и за своя живот. Днес това бе колоритната Гичка.


ИЗБРАНО