Помощник-треньор на Графа в последния кастинг ”на тъмно”

29 март 2018 | 12:53 Дачев
Последен шанс за шестима участници да влязат в отборите
 
Тази неделя "Гласовете на България" ще имат последен шанс да намерят място в надпреварата в музикалното риалити. В отборите на треньорите има общо 6 свободни места преди Поли, Графа, Камелия и Иван Лечев да продължат с 12-те си участници към вокалните двубои. 
 
В последния епизод от кастингите на тъмно треньорите ще бъдат изправени пред трудни решения, защото местата са малко, а всички искат най-добрите таланти в своя отбор. Графа и Поли имат нужда от по още един изпълнител, а Иван Лечев и Камелия търсят по още двама, за да запълнят отборите си. 
 
За да помогне в тази нелека задача, в неделя вечер в ролята на помощник-треньор на журито ще влезе дъщеричката на Графа – Никол. Тя ще седне в стола на баща си, за да покаже, че също като него има усет за таланти и дори заедно ще натиснат бутона „искам те“ на един от кандидатите за музикална слава.
 
* * * * * * *
 
На 2 април музикалното разнообразие в „Гласът на България“ ще бъде огромно, като от сцената ще прозвучи актуална поп музика, класически рок и дори песента „Шушана“, която най-неочаквано ще грабне вниманието на ветерана в журито.
 
Дъщерята на известен български национал по футбол, кралица на красотата под пагон, българи живеещи във Франция, Норвегия и САЩ, рускиня, която мечтае да живее у нас, както и дует в музиката и в живота ще бъдат част от финалния епизод от кастингите на тъмно.


ИЗБРАНО