Премиерни заглавия по AXN от първите дни на април

26 март 2018 | 13:45 Дачев
Муунфлийт“ (от 2013 г.) е втората екранизация по едноименния роман ("Moonfleet", 1898 г.) на британския писател Джон Мийд Фолкнър - след тази от 1955 с Джордж Сандърс в главната роля.
 
Новата продукция е минисериал от два епизода, но AXN ще излъчи приключенската драма като един цял пълнометражен тв филм на 1 април от 22:00 ч.
 
Харизматичният Рей Уинстън e в ролята на наперения и с претенции за висока класа контрабандист Елзевир Блoк, който се вихри заедно с шайка приближени в крайбрежното селце Муунфлийт в Южна Англия през 1757 г. Селото е наследило името си от изтъкнатата в миналото фамилия „Мaхoуни”, а местните легенди разказват за прочутия полковник Джон Мaхоуни - Черната брада, чиито тленни останки са заровени във фамилната гробница, намираща се в подземията на местната църква. Говори се, че някога Черната брада е откраднал от крал Чарлз I огромен диамант, който седи заровен някъде в околността. Духът му, казват, все още обикаля неспокоен, за да търси скъпоценния камък, а мистериозните светлини забелязвани нощем около църквата също се приписват на неговата сметка. 
 
От другата страна е младият Джон Тречард - 15-годишен сирак, дързък и жаден за приключения, който мечтае от малко дете да открие съкровището на Черната брада. Едно неочаквано приятелство със закоравелия контрабандист Елзевир Блoк, изпълнено с екшън, хумор, и преследване на съкровища, ще принуди младежа да предприеме рисковано пътешествие далеч от дома... 
 
* * * * * * 
 
Премиерата на втори сезон на последното производно на един от най-кървавите и интелигентни крими сериали от последните години - „Престъпни намерения: Зад граница“, тръгва за България по AXN на 2 април.
 
Всеки понеделник от 21:00 ч. феновете на сериала ще могат да гледат по един епизод от общо 13.
 
Всяка година повече от 16 милиона американци напускат границите на САЩ, за да се отправят към някои от най-несигурните дестинации по света, по работа или за удоволствие, където не винаги нещата се развиват по план и често изпадат в ситуации, застрашаващи сигурността и живота им. Холивудската звезда Гари Синийс е начело на елитната група от профайлъри на ФБР, посветили се изцяло на престъпления, които засягат американски граждани извън територията на САЩ.
 
Тайланд, Япония, Египет, Индия са само част от териториите, на които агентите профилират и идентифицират престъпници, за да осигурят безопасното завръщане на американските граждани у дома.
 
* * * * * * *
 
Веднага след премиерата на „Престъпни намерения“ е и премиерата за България на най-новата военна драма на CBS - „Морски тюлени“, където Дейвид Борианас (познат у нас най-вече като агент Буут от „Кости“) влиза в ролята на капитан Джейсън Хейс. 
 
Премиерата е на 2 април от 22:00 ч. по AXN.
 
Сериалът проследява професионалния и личен живот на един от най-елитните отряди професионални войници докато тренират, планират и изпълняват най-опасните и рисковани мисии, които родината им възлага. 
Хейс е уважаваният и непоколебим лидер на Първи отряд, чийто личен живот страда най-много заради отдадеността към работата му. Най-довереният му човек Рей Пери е дясната му ръка, а гърбът му пази Сони Куин - талантлив и лоялен войник, с доста цветно минало, който все още се бори със самоунищожителните си наклонности. 
 
Запращани в различни точки на света само с едно телефонно обаждане и знаейки високата цена, която плащат те и семействата им, този здраво споен отряд морски тюлени проявява непоколебим патриотизъм и преданост към Родината, дори в лицето на най-силния враг. 
 


ИЗБРАНО