Нов пети сезон на ”Кошмари в кухнята” - записване за участие

26 март 2018 | 11:10 Дачев
Шеф Манчев на нова спасителна мисия и на лов за кошмари...
 
Подготовката на новия пети сезон на „Кошмари в кухнята“ върви с пълна сила. Шеф Манчев отново е готов да спасява ресторанти в криза.
 
Всеки управител или собственик на ресторант, който има затруднения, чувства се в задънена улица и му минава мисълта дали да не затвори своето заведение, има възможност да получи професионална помощ. За да станете част от обичания телевизионен формат, е необходимо само да се запишете за участие на имейл koshmari@ntv.bg.
 
* * * * * * *
 
Ресторантьорството е сложен и труден бизнес, в който всяка година се хвърлят хиляди ентусиасти и  хоби-кулинари. Но то изисква и спазване на много правила, невероятна дисциплина, внимателно отношение към клиентите и здравословна атмосфера в екипа.
 
Това е веруюто на изтъкнатия кулинарен експерт Иван Манчев, който грабва сърцето на зрителите с автентични ситуации и с професионални и кулинарни консултации. Във всеки сезон „Кошмари в кухнята“ разкрива тайни от кухнята на ресторантьорския бизнес, показвайки необходимостта от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. 
 
Досега шеф Манчев е обиколил повече от 30 населени места, проучвал е стотици и е помогнал на 45 ресторанта. Ако искате шеф Манчев да ви даде полезни съвети, за да съживите бизнеса си, запишете се за участие.
 
Кои ще бъдат заведенията, определени от шеф Манчев като най-застрашени, и къде ще се озове екипът на предаването в новия сезон - тепърва предстои да стане ясно.


ИЗБРАНО