Ива Софиянска интервюира принц Кирил

23 март 2018 | 16:55 Дачев
Актуални лица и теми от седмицата в „Събуди се“ тази събота и неделя -  водещи Мира Иванова и Лора Крумова
 
В събота:
 
Пред Ива Софиянска-Божкова в ексклузивно интервю застава финансистът благородник принц Кирил - синът на Симеон Сакскобургготски. За България с любов и как се живее с мисълта, че баща ти е цар.  
 
В „Късите си разкази“ Мария Йотова разказва историята на едно момче, което попада в интернат, защото е крал пари от кафе машина - каква е реалността зад вратите на интерната и как продължава животът ти след това.
 
Певецът Стефан Вълдобрев  и „Обичайните заподозрени“ - те разказват пред Мира Иванова за предстоящия си концерт, за любовта на публиката и емоциите на сцената.
 
Горещата тема за източените данни на 50 млн. потребители на Фейсбук. Какво знае мрежата за нас и как да пазим личните си данни - разговор с експерти в областта. 
 
* * * * * * *
 
В неделя:
 
Интервю на Лора Крумова с вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова. Тя проговаря за първи път след внезапната смърт на съпруга си. 
 
Миролюба Бенатова представя „Истории на съдебния медик – непогребаните българи и дупката в закона. Има ли решение?“.
 
Пред Мариян Станков-Мон Дьо застава Георги Лозанов – бившият шеф на СЕМ  и настоящ телевизионен водещ говори за бохемската си душа и артистичния си живот.
 
Зад кулисите на сериала „Откраднат живот” - там е не по-малко интересно от това, което виждат зрителите на екрана. Какво видя Краси Боев?


ИЗБРАНО